Plads til at være dig selv

På Kold Tekniske Gymnasium vægter vi det sociale og studiemiljøet meget højt. Du vil som elev fra første dag mærke og opleve, hvordan lærerne og ældre elever på gymnasiet gør meget for, at du skal føle dig hjemme og tryg i hverdagen.

Tæt fællesskab

Vi er et mindre gymnasium, og det betyder, at de fleste kender hinanden. Der er et godt sammenhold, og du kommer til at få venner på tværs af alle årgange. Det er noget helt særligt for KTG. Og så holder vi fester og fredagscaféer og har en masse andre sociale aktiviteter.

Masser af aktiviteter

På KTG er der altid plads til sport og bevægelse, hvis du har lyst. Vi har en spritny hal med masser af fede faciliteter. Her kan du udfordre dine venner i badminton. Du kan samle et hold til fodbold eller håndbold. Eller du kan løfte jern i vores fitnessområde med udsigt over hallen.

Vi har også et stort esportslokale med plads til 30 gamere, hvor du kan tilbringe din tid efter skole. Her finder du blandt andet vores berygtede CS:GO-hold, der vandt Fynsmesterskaberne for skoler i 2021.

Studietur

I løbet af de 3 år på gymnasiet får du mulighed for at komme med på faglige og sociale studieture i Danmark og i udlandet. Det er altid populært, og vi opfordrer alle elever til at tage med.