KTG eSport

På Kold Tekniske Gymnasium er esport en holdsport og en sportsgren! Hos os får du mulighed for at dyrke din interesse for gaming og få et fællesskab med elever, der har samme interesse som dig. I vores esportslokale kan du udvikle dig inden for strategi, kommunikation og samarbejde.

Mød eleverne

Nicholas, 1.g

Jeg spiller også CS2, og det kunne være fedt, hvis man kunne gøre hobby til en profession. Det bedste er nok, når vi spiller turneringskamp om onsdagen. Så handler vi og laver mad sammen, inden det går løs.

Nicholas Samuel Larsen

Elev

CS2 Træner

På KTG har vi en dygtig træner og underviser i esport, der beskæftiger sig med CS2. Sammen med ham vil du udvikle en grundig forståelse for spilteknologien i mange forskellige sammenhænge. Du får værktøjer og kompetencer til at udvikle dig individuelt, men også til at blive en bedre holdspiller. Bliv en del af KTG esport og kom med til turneringer, når vi dyster mod andre skoler.

eSport er for alle

Uanset hvilken studieretning du vælger, har du mulighed for at dyrke eSport på KTG. Hver tirsdag og torsdag er morgenmodulerne frie til at kunne tilvælge andre aktiviteter. Det betyder, at du kan deltage i skolens morgentræning, løfte jern i vores fitnessområde eller du kan bruge timerne i eSportslokalet, hvor du kan samle et hold og træne jeres færdigheder. Du er også mere end velkommen til at benytte lokalet om eftermiddagen efter undervisningen.