Introduktion

Kold Tekniske Gymnasium er et kostgymnasium med både dag- og kostelever. Som kostelev kommer du til at bo tæt på din ungdomsuddannelse og samtidig blive en del af et stort fællesskab med andre studiekammerater. Det er en unik mulighed for at tage en ungdomsuddannelse i en attraktiv studieby og få nye venner på tværs af uddannelser og geografi.

Som kostelev på Kold Tekniske Gymnasium bliver du en del af et socialt fællesskab med andre unge, der også er ved at tage en uddannelse på Kold. Hverdagen minder lidt om livet på en efterskole, hvor kantinen serverer god mad hver dag og vores medarbejdere sørger for, at du får en dagligdag med mulighed for aktiviteter med dine nye kammerater. Kold Kollegiet bliver dit hjem, hvor du spiser, sover, hænger ud og skaber gode minder samtidig med, at du kan fokusere på din gymnasieuddannelse. 

Når skoledagen på KTG er forbi, er det rart at lave noget sammen med kammeraterne. Kold Kollegiet tilbyder en række aktiviteter som filmaftener i vores biograf, brætspilsaftener, bordfodbold eller fysiske aktiviteter i skolens multihal. Vi har også et fitnesslokale, hvor du kan styrketræne eller deltage i spinning sammen med andre kostelever. Du bliver en del af et fedt studiemiljø, hvor du selv tager del i ansvaret for en meningsfuld hverdag, men hvor vi giver dig de bedste rammer for at trives og finde dig tilrette.

Dit ophold inkluderer alle måltider i hverdagene, internet og forbrug. Det er muligt at blive i weekenderne, men det er uden opsyn. Vi opfordrer derfor alle elever til at tage hjem i weekenderne, medmindre der er planlagte weekender med aktiviteter og opsyn fra vores medarbejdere.

Prisen for kostelever: 

  • Prisen for at bo på dobbeltværelse er 4.750 kr. pr. måned 
  • Prisen er inklusiv alle måltider i hverdagene
  • Morgenmad og frokost i weekenderne er inkluderet

Kostelever bor på Kold Kollegiet, der ligger på skolens område. Som udgangspunkt bliver du indkvarteret på et dobbeltværelse med en roomie, der også er i gang med sin HTX-uddannelse på KTG.

Værelserne er indrettet med to enkeltsenge, sengeborde, et stort skrivebord, et badeværelse samt skabe til opbevaring.

På Kold Kollegiet er der fællesområder med bordfodbold, tekøkken og sofaområder, hvor man kan opholde sig flere sammen.

Som kostelev skal du medbringe dyne, pude samt linned, bade- og hånd håndklæde. Du er også meget velkommen til at indrette dit værelse med personlige ting, så du kan føle dig hjemme på kollegiet.

Alle måltider serveres i kantinen på Kold, hvor du spiser sammen med dine studiekammerater. Det giver et godt fællesskab at være samlet til de store måltider, og få snakket sammen på tværs af uddannelsesretninger og årgange.

Hver uge præsenteres aftenmenuen på kollegiets Facebook side.

Find svar på dine spørgsmål og læs mere om de regler, som du skal efterleve, når du bor på Kold Kollegiet.

Du bliver ledt videre til Kold Kollegiets hjemmeside.

Se FAQ og husregler